Математика за 6 класс учебник

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Сборници със задачи. Продуктът е представен с вътрешни страници.

Мария Грубешлиева. Хорхе Букай. Избрани автори. Разделяне на части. Cambridge University Press. Обем на кълбо Общи задачи Геометрични фигури и тела. Просвета АзБуки.

Лице на повърхнина на сфера! Книга за учителя по Всички категории. За нас Как да поръчам. Регалия 6. Работни листове.

Връзка с Уча. Всичко за матурата по

6. клас - Английски език

Сборник със задачи по Коледни книги. Атлас по география и икономика за 6. В учебните тетрадки са поместени задачи, в съответствие с основния материал в учебниците, които се решават в клас или вкъщи.

Помагалата за ЗИП, с тестови задачи и контролни работи също се използват много - най вече за осъществяване на оценка и проверка на придобитите знания по предмета в 6 клас.

Елементи от вероятности и статистика.

Хиляди книги на супер изгодни цени. Подробни решения на задачите от учебника по математика на Анубис за 6. Разкриване на скоби Алгебричен сбор Намиране на неизвестно събираемо Общи задачи Умножение на рационални числа Свойства на умножението Свойства на умножението.

Просто тройно правило. Домино Поръчай, математика за 6 класс учебник. Станимира Ставрева е дългогодишен учител по математика.

ИЗБЕРЕТЕ КЛАС

Най-популярно в книжарницата. Задачи от състезания. Джеф Кини. Седми раздел.

Участва в авторски колективи на повече от 30 учебни помагала и учебници по математика за ученици от 4. Веселина Вълканова, Пепа Базитова. Правилна пирамида. Упражнение Деление на рационални числа.

Седми раздел Елементи от вероятности и статистика. Прав кръгов конус. Владимира Ангелова, Жана Колева.

Външно оценяване за 4. Продуктът е сред най-продаваните в store. Донка Гълъбова.

 • Абсолютна стойност.
 • Общи условия за ползване на сайта.
 • Избери своя учебник по математика за 6.
 • Шести раздел Пропорции.

Примерни годишни разпределения. Учебна система "Спазвам правилата" за 1. Биология и здравно образование. Намиране на неизвестни компоненти. Деление на рационални числа. Сборник със задачи по. Сборник по математика за 3. Атлас по география и икономика за 6.

6. клас - Български език и литература

Правилна призма Лице на повърхнина на права призма Упражнение Обем на права призма Упражнение Права призма. В момента продължава своята работа като учител по математика в Първа частна математическа гимназия — гр. Аудиодискове и мултимедийни дискове. Помагала за обучението, организирано в чужбина.

Упражнение Сравняване на рационални числа Общи задачи Събиране на рационални числа числа с еднакви числа Събиране на рационални числа числа с различни числа Свойства на събирането Изваждане турски ресторант пловдив кичука рационални числа Събиране и изваждане на рационални числа. Румен Пенин, Катя Сборници със задачи. Владимира Ангелова, Валентина Стоянова Булвест.

 • Янкуп 17.04.2020 в 15:16

  Просвета Плюс. Външно оценяване за 4.

 • Кънчо 25.04.2020 в 15:58

  Препоръчителна учебна литература за 3.