Директор на оу васил априлов варна

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Николова, а дано ама надали. Моля,направете необходимото така ,че настоящия материал да се задържи на актуална позиция за да се чуе ,види и пише все повече гласът на Варненското учителство!

За две години се смениха 7 помощник-директора, 4 домакина, никой не знае колко учители. Изграждат подземен паркинг и покрит пазар във варненския квартал "Чайка" Защо толкова много български деца се разболяват от параноидна шизофрения Осемгодишен оглавява списъка на YouTube с най-високи приходи с 26 милиона долара Отново блъснат велосипедист във Варна Игнажден е! Икономическа зона "Тракия".

Одита да накара да се върнат парите от лихвите по сметката на училището в другия случай са съучастници. Причината е, че родителите много добре знаят за постоянното текучество на учители и затова си местят децата в други училища. Крещи,изпада в психически колапс,обижда,и аз се чудя г-жа Генова как ще реагира сега?

Национален отбор на България по волейбол. На година,месец,два,пет се гонят учители децата тъкмо свикнат с един и хайде станал неудобен хвърчи. Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха във Варна с хеликоптер снимки. Коментарът се запаметява. Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС.

А, Б, В .. началото е трудно...

Бивш пом. Емил Радев: Европарламентът отвори пътя за окончателното сваляне на мониторинга за България Днес, 20 Декември Европейският парламент изцяло подкрепя свалянето на мониторинговия механизъм за България. Моля, изчакайте Материалът може да не е от най-добро журналистическо качество, но, за съжаление, виждам, че лудостта на госпожа Кателиева е набрала сила и е загубила граници.

Нека г-жа Генова да сподели за резултата от проверката на директорката Николова миналото лято, защото ние в училището само чуваме за установените нарушения, но официално никой не смята за нужно да информира нас служителите. Хората от Априлов са се престрашили и са надигнали глава. Много добри преподаватели бяха принудени да напуснат заради грубото й и нечовешко държание на директорката към служителите и учителите.

Това добре ли е за децата. От работата да, но не и от заплатата. Всички са заминали от там със съсипани нерви и здраве. Не се придобива с питане. Над 3,4 млрд. Национален отбор по футбол.

"Васил Друмев"

Да я пратят на психо-тест, жената явно се нуждае от психолог, щом изпада в психически колапс. Явно директорката е заложила на реда и на дисциплината , затова е така строга за да вървят нещата. На година,месец,два,пет се гонят учители децата тъкмо свикнат с един и хайде станал неудобен хвърчи.

Малко късно, расистки изказвания и обидни мнения, но ще се включа като чов. Нецензур. Тук все по-важно става какъв е учите. Преди време беше това виж линк Кой и защо я върна. Шоуто продължава. Толкова дълго!

“Кон за кокошка” или как чрез заменки държавата се ощетява с над един милиард лева

Великото пътешествие ФКЦ - зала 6 ч. Който не издържа на строгата дисциплина и реда естествено няма да му харесва и ще недоволници.

Поставянето на връзки към материали в Varna Служи за разплащания, не става въпрос за влог, не изопачавай нещата. Подчинените на Кателиева трепереха от страх,не знам защо?

Синът на известна пловдивска адвокатка открит мъртъв, директор на оу васил априлов варна. Вход с facebook. Няма конкурси, няма правила. Новият директор ще продължи да ги спазва, това не е ли конфликт на интереси. Назначи сина си. Коментари Влез или се регистрирай за да коментираш. Родителите виждат ,но предпочитат да не се намесват ,защото страдат децата .

Без вредители. За втори път тече конкурс за помощник-директор по учебна дейност. Тази група си прави каквото иска.

Замислете се как, на които В. Всички директори-феодали са за смяна. Протеже я на Гуцанови и сие,я на някои, с каква мотивация и кой организира подписването.