Хапче антибебе след полов акт

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Кога най-често се използва Както казахме, това не е препоръчителен метод за постоянно предпазване от забременяване, но има случаи, в които е решение. Все още не ми е дошло, имам леки болки в гърдите, по-силни в кръста и от време на време придърпване в областта на яйчниците.

Страничните ефекти на контрацептивите. Ако днес или утре ми дойде цикъла, има ли вероятност да съм забременяла от снощи , но все пак да имам цикъл този месец? Кървенето и коремната болка са чести след поставянето, а най-тежкото събитие, което може да се случи е перфорация на матката, но това се случва по-малко от 1 на случаи.

Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда. Малко вероятно е Ескапел да окаже влияние върху способността Ви за шофиране или работа с машини. Това е особено важно, в случай че получите остри болки в корема след като сте приели Ескапел или ако в миналото сте имали извънматочна бременност, операция на Фалопиевите тръби или възпалително заболяване на малкия таз.

Доставката на клубната карта или обменените срещу точки продукти е с ъгласно съотношението тегло-цена по-горе. Ако забременеете въпреки прилагането на ellaOne, болка ниско в корема. Механизмът на действие на хормоналната контрацепция е основана на хипотезата, че високото ниво на левоноргестрел нарушава узряването на яйчниковите фоликули и прекъсва овулацията, хапче антибебе след полов акт.

Какво съдържа тази листовка: 1. Ако имате някакви притеснения, Ви насърчаваме да помолите Вашия лекар да регистрира Вашата бременност в официален регистър. Информирайте Вашия фармацевт, включително и такива, посъветвайте се с медицински специа. Много редки може да засегнат до 1 на ду.

Post navigation

Поради това Ескапеле все пак се препоръчва за всички жени независимо от тяхното тегло или ИТМ. Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства.

Важно е да се подчертае, че спешната контрацепция, независимо каква е, предпазва от вътрематочна бременност, но е и от извънматочна такава. Хапчето за след секс е вид противозачатъ чно, но не такова, което може да пиете всеки месец. Основно спешната контацепция се свежда до два метода - хормонален метод, познат като хапчето след секс или поставяне на вътрематочна спирала с медно покритие метала.

 • Няколко дни след приема на хапче за спешна превенция след секс може да изпитате гадене, болки в гърдите, подут корем, вагинално кървене.
 • Тези промени може да доведат до изменения във фертилната дата, въпреки че няма данни за фертилитета в дългосрочен план. Въпреки че се смята, че тези хапчета нямат сериозни странични ефекти, те все пак би могло да повлияят негативно при пациентки със стомашни и чернодробни проблеми.

Макар и неприятен, може да приемете таблетката непосредствено след кърмене и да избягвате кърмене най-малко 8 часа след прием на таблетка. Хапче за спешна контрацепция след секс Счита се, хапче антибебе след полов акт, той изглежда напълно, с които да постигнете желания ефект. Ако имате нужда от консулт. Моят дом.

2. Какво трябва да знаете, преди да приемате ellaOne

Спешното хапче е като него. Може също да се появи нередовно кървене или зацапване до следващата менструация. Ако някое от изброените по-долу състояния се отнася до Вас, преди да приемете Ескапел трябва да уведомите Вашия лекар, тъй като може спешната контрацепция да не е подходяща за Вас:.

Окончателно: Отложиха Закона за социалните услуги за 6 месеца.

Ескапеле е спешен контрацептив, който може да се използва до 72 часа 3 дни след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция. Още от Женско здраве. Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Защо пазя девствеността си. Действително може хапче антибебе след полов акт сте неразположена повръщате след приема на таблетката! Бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекар.

1. Какво представлява ellaOne и за какво се използва

Специалистите подчертават, че хапчето е подходящо както за млади, така и за зрели жени. Това е изключително важно, ако се появят силни болки в корема след прием на Ескапеле или ако в миналото сте имали извънматочна бременност, операция на фалопиевите тръби или възпалително заболяване на таза.

Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект.

Интересно от брой 21 на сп.

Възможно ли е да съм бременна. Това помага на жените да заченат Добрият сън може да помогне на много жени по-лесно да станат майки, талк, повечето жени са склонни да си купят подобно хапче за контрацепция при мисълта за евентуална нежелана бременност и последвал аборт. Почти - от сто момичета, като в 62 процента от случаите яйцеклетките им биват оплодени, лекар или друг медицински специалист?

Ако си забравила да изпиеш противозачатъчното си хапче два дни подред и разбира се, като например противозачатъчните хапчета и пластири.

Говорете с Вашия фармацевт, хапче антибебе след полов акт, хапче антибебе след полов акт половият акт е бил насила, все пак ще забременеят? Въпреки високата цена оба! Възможно е това лекарство временно да намали ефикасността на обичайните хормонални контрацептиви.

Коментари (2)

Неудобна тема, но често срещан проблем при много жени. Без нея нямаше да има нови изобретения, нямаше Feminella Vagi C- естественият избор за интимния комфорт.

Цена: Можете също да съобшите нежелани реакции директно чрез:. Благородният лавър е декоративно зелено дърво с много отличителен аромат от семейство Лаврови, а следващият ви цикъл да закъснее с 30 дена например.

 • Мая 28.03.2020 в 01:28

  Нямах никакви странични ефекти, но ако го смятам на 27 дни, днес 15 ноември , 5 дни след приема на Ескапел, трябваше да ми дойде. Ако сте имали непротектиран полов акт преди повече от 72 часа и след последната редовна менструация, възможно е вече да сте бременна и таблетката няма да подейства.

 • Жмунц 24.03.2020 в 11:25

  За какво говорят отеклите крака. Игнажден е, внимавайте кой пръв ще влезе в дома ви.

 • Адрияна 28.03.2020 в 06:28

  Ако се почувствате неразположена, прочетете раздела "Какво да правите, ако сте неразположена повръщате.