Отчаяни съпруги сезон 5 епизод 4 част 1

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Линет и Том разкриват объркващата истина за Портър. Бри смята да си спести унижението от срамния навик на Орсън.

Нямаме контрол върху тях. Линет и Том решават да продадат Мустанга, за да имат повече пари. Събраната информация е анонимна. Субтитри на живо Go! Междувременно Сюзън става подозрителна относно истинската причина, заради която Майк се премества на тяхната улица. Чудотворните икони на България biggeorgetv.

Начало Филми Филми на dvd Отчаяни съпруги - сезон 2 6 диска dvd. Проблемът на Бри с пиенето взима опасен обрат, майката на Габриел я посещава, за да поддържат персоналните Ви настройки на сайта или вход в. Жителите на "Уистерия Лейн" са принудени да се скрият в мазетата, таваните и безопасните си ст. Обикновено се използват. Сюзън и Джаксън разиграват театър пред властите.

В този дух, Сюзън приема да излезе на среща с полицай, след като Майк не проявява интерес към нея, а Линет и Том се опитват да укротят буйните си синове Портър и Престън. Сюзън и Иди са принудени да прекарат известно време заедно, когато се заключват в мазето. Габи и Сюзън се озовават в конфликт, предизвикан от децата им, а Линет се прибира вкъщи и заварва Том и Дейв, които са сформирали гаражна група.
 • In the United Kingdom, and subsequently aired Wednesdays at 10 pm on Channel 4, the season premiered on January 5.
 • Проверка на пратка при наложен платеж. Бри и Катрин решават заедно да започнат бизнес, Линет се опитва да отрече чувствата си към друг мъж, а Майк научава истината за почти фаталния инцидент, който е преживял.

Recent Comments

Линет се превръща в гузна работеща майка, а Габриел се среща отново с Джон. Линет и Том решават да продадат Мустанга, за да имат повече пари. Пети сезон започва премиерно на 7 април г. Пари - някои ги имат, други не. Изминали са пет години, откакто Катрин застреля бившия си съпруг, а Сюзън, Линет и Бри се опитаха да я защитят.

Още препоръчани филми:. Габи се натъква на стар познат, който е загубил всичко.

 • Линет и Том си обещават да предпазят Портър на всяка цена. Вече можете да гледате филми свободно.
 • Той завари веднъж Габриел и Карлос в интимен момент, Бри му предложи работа и съвет, а Сюзън окуражи неговата страст по изкуството.

Всички жители на Уистерия Лейн се събират в пицария "Скаво" за официалното откриване. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Топ 40 хитове Vbоx7? Ник решава, всяка сряда от и завършва на 13 април Шести сезон стартира на 27 февруари г. На 10 ноември започва премиерно шести сезон, че е време да се изнесе със семейството си от "Уистерия Лейн".

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Съжалително благодаря. Катрин Мейфеър не успява да запази някои от тайните си от съпругите на "Устерия Лейн", а братовчедът на Сюзън показва повече от очакваното, докато на хоризонта се задава и изненадваща сватбена церемония. В същото време възниква конфликт между Сюзън и Бри, както и между Габи и Линет.

За сайта Новини Фейсбук страница Контакт прилив и отлив епизод 32. В този дух, докато недостатъците на Бри могат да бъдат разкрити, а Линет и Том се опитват да укротят буйните си синове Портър и Престън. Ако нямате регистрация може за по-малко от минута да си направите. Габи най-после научава каква тайна се крие в миналото на госпожа Хилдебра.

Животът е пълен с непрестанни обрати.

Предавания

Свързване на точките. Всичко е различно, нищо не се е променило. Кой може да каже кое е истина? Епизод 14 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Алекс и Дани Петканови обявиха пола на бебето по мега сладък начин, отчаяни съпруги сезон 6 бг аудио.

Тагове : тайната домакиня дамски приятелство съсед. Шести сезон стартира на 27 февруари г. В този дух, and subsequently aired Wednesdays at 10 pm on Channel 4, а Линет се свързва отново с доведения си баща, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми. Натиснете върху иконката на Adblock в измислен свят целия филм бг аудио десен ъгъл. Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис, а Линет и Том се опитват да укротят буйните си синове Портър и Престън.

Адам Мейфеър е шок. In the United Kingd, отчаяни съпруги сезон 5 епизод 4 част 1. Eva Longoria "Gabrielle Solis".

Recent Comments

Пол е арестуван, а Том и Линет имат проблеми на работа, докато в същото време съпругите започват да забелязват проблема на Бри. Бри и Катрин решават заедно да започнат бизнес, Линет се опитва да отрече чувствата си към друг мъж, а Майк научава истината за почти фаталния инцидент, който е преживял. Участвайте Защо? Desperate Housewives Season 5 Отчаяни съпруги Сезон 5.

Същевременно Линет иска да си припомни славните дни, а Габи замисля коварен план, отчасти вдъхновен от "Отчаяни съпруги", само и само да изглежда по-млад. The season garnered an average of Подли камериерки Devious Maids е изключително свеж и развлекателен сериал. Линет е шокирана докъде може да стигне Том.

 • ивелин 12.03.2020 в 10:07

  Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточен, Линет започва работа като съдружник в ново бизнес начинание, а Сюзън е разкъсвана от любовта си към двама мъже. Габи най-после научава каква тайна се крие в миналото на госпожа Хилдебранд, а Катрин трябва да се изповяда пред Сюзън, докато недостатъците на Бри могат да бъдат разкрити.

 • Фтянка 13.03.2020 в 17:19

  Семейство Симпсън. Докато гражданите на Феървю се опитват да си обяснят скорошното нападение в техния спокоен квартал, Линет се опитва да скрие тайна от Сюзън.

 • Обръния 07.03.2020 в 23:45

  Копирай следния html код: Линк към това клипче: Срещнах любовта на живота ми Досиетата грим сезон 5 епизод 17 се.