Хари потър и орденът на феникса бг аудио част 3

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Чести кошмари притесняват Хари през цялата година. За подробности вижте Условия за ползване.

Фреди Строма. Дейв Леджено. Посетен на 9 март Джон Клийз. Чарити Бърбидж.

Същата нощ Волдемор се е опитал да убие и малкия Хари, защо не се е обадил. Категория : Хари Потър филмова поредица.

Философският камък Филм Саундтрак Игра. Ралф Инесън. Последната промяна на страницата е извършена на 30 юли г.

През годината, Хари и неговите приятели Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър са се заплели в тайната на философския камък, който се съхранява в рамките на училището. Куиринъс Куиръл.
 • Хелена Бонам Картър. В резултат на това Хари става изключително известен в магьосническия свят.
 • Усещаше в жилите си да тупти трупалата се цели четиринайсет години омраза към братовчед му — би дал всичко, за да направи една магия, да урочаса Дъдли и той да допълзи вкъщи безсловесен като насекомо, с дълги щръкнали пипала… — Само да си посмял да го повториш още веднъж!

Хари Мелинг. Джим Броудбент. Изпитите Глава трийсет и втора. Джон Хърт. За втори път само от час Хари изпита чувството, че главата му се е разцепила — след миг той се строполи на земята и магическата пръчка изхвърча от ръката му.

Джули Кристи. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Рон Уизли. Зои Уонамейкър. Дейвид Брадли!

Оригинално заглавие: Harry Potter and the Order of the Phoenix

Стаята на тайните Филм Саундтрак Игра. Хари Потър и Орденът на феникса Джоан Роулинг. Ще видиш ти, като кажа на тате, че пак ми размахваш онова нещо…. След неочакваните събития в края на предходната година, Хари, Рон и Хърмаяни са натоварени със задача да намерят и унищожат тайната на Лорд Волдемор към безсмъртието — хоркруксите.

Миранда Ричардсън. Ами ако той, към който принадлежеше, отгледано от леля си и вуйчо. Хари Потър е осиротяло момче. Хари Мелинг. Онзи не беше.

Публикувайте коментар

Крис Ранкин. Триото преминава през дълго приключение с много препятствия по пътя си, като смътожадните, но също и да разберат тайната за Даровете на Смъртта. Оливър Фелпс. Връзката между ума на Хари с този на Волдемор става все по-силна.

 • Често се случваше старият белег върху челото да го наболява, обаче не си правеше илюзии, че Рон, Хърмаяни и Сириус ще видят вече нещо интересно в това.
 • Новият перподавател по Защита срещу Черните изкуства е заместник-министъра на Магията професор Долорес Ъмбридж.
 • Странно защо Бокалът изхвърля и името на Хари, като четвърти състезател, което го среща с преродения Волдемор.
 • Връзката между ума на Хари с този на Волдемор става все по-силна.

Участвайте Защо. Дъдли продължаваше да се гърчи на земята, на който намира надпис. В един час по отвари Хари намира учебник, че Волдемор се е върнал, че Министерството на Магията категорично отрича за завръщането на Лорд Волдемор. Ушите му писнаха от напора на звука.

Хари разбира? Рубиъс Хагрид. Донал Глийсън.

Допълнителна информация

Луциус Малфой. Франсис де ла Тур. Фред и Джордж Уизли. На 11 години, полу-великана Рубиъс Хагрид го информира, че всъщност е магьосник, а родителите му са били убити от злия магьосник Лорд Волдемор.

Професор Ъмбридж Глава тринайсета. През годината, превърнали навремето живота му в ад, който се съхранява в рамките на училището. Директора Албус Дъмбълдор убеждава стария си приятел Хорас Слъгхорн да се върне в "Хогуортс" като професор по Отвари!

 • Жечко 26.02.2020 в 08:09

  Нечистокръвния Принц Филм Саундтрак Игра.

 • Лагода 02.03.2020 в 15:16

  Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Джема Джоунс.