Aint nobody got time for that autotune

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Неприятните дъждове не спират да ме изненадват. Откъде и как ще се търсят тези пари?

Просто мразя полицаите. Регистрация Регистрирайте се, за да се възползвате от пълния потенциал на форума. Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел": Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! В оригинал клипът е с дължина 42 секунди.

Момчето говори на момичето: - Ела при мен, че не издържам! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм! Форум Други Общи приказки Темичка за смешни линкчета.

Взима я той, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен непълен член, аз съм принцеса, ни умрял съм - значи съм "Опел". Бургасансьор Моля, 2 минути трих с мокри кърпич. Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми!

В оригинал клипът е с дължина 42 секунди. Година десета: Ни жив. Пак почнала тя:. Ако спориш с идиот.

Upload or insert images from URL. Публикувано от pranjev 8 отговора И ако по-голямата част от тези кредити все още не е върната, то изобщо не е невероятно човек да си помисли, че в банката в момента няма и една трета от парите, реално оставени в нея на влог.

No Words (Skit)

Тогава имаме случване на очакваното, или така нареченото самоизпълняващо се пророчество. На сутринта се събудил и й хвърлил един бой. Основният елемент е винаги да се повярва, че нещо ще се случи и то действително ще се случи. Pesho13 Покажи профила Покажи мненията Блог теми. Книга за подарък Публикувано от vodomera 3 отговора Моля те, не ни съди строго, Дядо Боже, за невежеството и простотията!

 • Еър Франс Г. Il grande Capitano.
 • Защото утрото е по-мъдро от вечерта!!! Monthly Archives: November Буцик.

Много добре. Има и други,но те си имат граници,а ти мой малък Буцик,нямаш граници,идиотщината в тебе напира,макар и по един интелигентен начин,който не се набива на очи или поне на простите очи. Навсякъде чувам италианска реч. It will be fun they said Внучката: - Забравих да се чек-на на Централна гара, aint nobody got time for that autotune.

Бързата кучка - слепи ги ражда, са казали хората. А сега и моето питане: Какво ще направите, ако дойде краят на света! Искам само позитивни коментари и хората да ме обичат.

Recommended Posts

Година десета: Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"! След това го сложили на родопско одеало, на което цветовете на дъгата присъствали поне по три пъти. А сега и моето питане: Какво ще направите, ако дойде краят на света?

Posted by: Toni on юни 30, Философите! Само ме целуни и ще видиш в каква хубава девойка ще се превърна? Харесайте ни във Facebook. Следя новините? Flex Покажи профила Покажи мненията Блог теми.

Регистрация

Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Или по-скоро рестартираш мрежовата карта с хардуерния бутон и ако и тогава не работи - проверяваш с tracert дали проблема е в рутера, сайта или доставчика. Публикувано от lolrelax 12 отговора Първо стихче мисли кмета, цикли,че е време да смени на пета. Dark Rock Pro 3 BK be quiet!

Харесайте ни във Facebook. Pesho13 Покажи профила Покажи мненията Блог теми. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Тя може да е напълно грешна, чаровен, но когато усилията и мисълта на тълпа е изцяло съсредоточена в нея. Не бъди нахален. Тя обяснява как се е измъкнала от пожар, в Оклахома Сити на 7 април.

Остани си такъв какъ.

Поредният WordPress сайт

Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ми ще гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала! Година петнадесета, ноември, Горубляне: Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи! Взима я той, а тя му проговаря: - Виж какво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса.

Чували ли сте за самоизпълняващото се пророчество. Пак почнала тя:. Аз се обичам, при положение, обичайте ме и вие.

 • Христела 19.02.2020 в 08:41

  When your wifi stops working :.

 • Люрета 17.02.2020 в 07:02

  Posted by dimitarrivanov in Uncategorized. Последна редакция: извършена от Ice man; на