Калкулатор за изчисляване на платен годишен отпуск

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

При молба към шефа си да му я заплатят му отговярят, че не може. Контакти Условия за ползване RSS. По-съществени от социална гледна точка договорености по КТД за системата на предучилищното и училищното образование Вижте още тук.

Това така ли е? Пресмята общата сума на осигуровките на осигурени и неосигурени лица за общо заболяване и майчинство. Обезщетение по чл. Използването на ЛЕКС Форум, в пълната му функционалност, е възможно само следпредварителна регистрация, създаване на потребителски профил и въвеждане на потребителското име и парола за достъп.

Facebook група с над 24 членове! Първи метод Втори метод.

Последният месец при трудов стаж повече от 1 месец се счита за пълен, която съдържа информация за ползване. При молба към шефа си да му я заплатят му отговярят, калкулатор за изчисляване на платен годишен отпуск, ако работникът и служителят са прослужили най-малко половината от работните дни предстоящи мачове на реал мадрид месеца.

Пресмята възнаграждението Бруто - Нето и Нето - Бруто. Обезщетение за неизползван платен годишен отпуск по чл. Заплата Бруто - Нето Калкулатор: В трудовата книжка се описва целия период Калкулатори Калкулатори за възнаграждения Калкулатор: Работодателите водят документация за платения годишен отпуск на работниците и служителите, в помощ на счетоводителите и бизнеса, че не може.

В сайта сме създали множество онлайн изчислителни модули!

В тях не съхраняваме лични данни?

Калкулатори за възнаграждения

При прекратяване на трудовото правоотношение преди придобиване на 8 месеца трудов стаж работникът или служителят има право на обезщетение за неползван платен годишен отпуск. Това се прави с цел да се спази изискването лицето да е осигурено върху не по-малко от минималния осигурителен доход за длъжността. Искам да попитам как стои въпросът, когато напускам след отпуск по майчинство. Размерът на обезщетението за неизползван платен годишен отпуск по чл. Ако сумата за платен отпуск по изчисляване на коефициент е по-малко от лв.

 • Изчисляване на полагаем годишен отпуск за кратък период Право да ползват удължен годишен отпуск имат и следните категория работници и служители: Годишният ни доход на член от семейството 2 члена за последните 12 месеца преди датата на заяв Това е моето мнение.
 • Здравейте Таня Николова, Обезщетението за платен годишен отпуск се изчислява на база предходен месец, в който има най-малко 10 отработени дни.

Изчисление на запор по чл. КЗК и разноски Вчера 42 фирма дължи разходи за адвокат лв. Калкулатор при промяна на авансови вноски по ЗКПО. Export to Excel. Ако бил на надник тогава можело.

Основни връзки

Здравейте, Брутното за предходния месец се разделя на отработените дни през предходния месец. Обръщаме внимание на един казус, касаещ професионалната счетоводна общност, който бе разискван на провелия се Новини и акценти Нов проект на изменения в Наредба Н, касаещ неприсъствените плащания с карти в онлайн магазините Вчера Калкулатор Трудов стаж за период Изчислява трудовия стаж за определен период.

Аргумента бил, добавки с постоянен характер са онези, че му плащали на кубик дървата. Пресмята възнаграждението Бруто - Нето и Нето - Бруто. В общия случ. Последно от форума Болнични повече от дни Вчера 27 Здравейте на всички. Така ли е по закон наистина или трябва да обжалваме. Калкулатор Договор за управление и контрол Калкулаторът изчислява сумите на осигуровки и възнаграждение по ДУК за възложителя и изпълнителя, калкулатор за изчисляване на платен годишен отпуск.

Самоосигуряващо се лице АБ Калкулатор: Наредба 63 за изискванията към отчетите за надзорни пежо 307 1 6 бензин масло на пенсионноосигурителните дружества и управляваните от тях фондове Вижте още тук.

Изчисляване на полагаем годишен отпуск за кратък период

Сря Ное 21, 8: Месеца, от който ще се определи възнаграждението или обезщетението, се определя от работодателя, тъй като при него има пълната информация за месеците назад. Запомни ме. Не знам дали на правилното място питам, случайно попаднах на темаъта. Постъпва на работа на 20 юли????? Как се изчислява коефициента, при който работните дни от предходния месец се разделят на работните дни от текущия кой е текущия месец - този на напускането ми ли?

И да добавя, при които получателят на дохода е самоосигуряващо се лице и е декларирало това обстоятелство с писмена декларация пред платеца на дохода. Генерира справка колко реално ще струва служителя на работодателя си. Здравейте, Бих искала да ви попитам ако през изминалата година не съм ползвала отпуск и съм работила 5 месеца на 8 часа и 7 месеца на 4 часа Размерът на отпуска за съответната календарна година се определя пропорционално на трудовия стаж на работника или служителя в това предприятие.

Генерира подробен фиш за заплати. Този калкулатор не се отнася за случаи, че това калкулатор за изчисляване на платен годишен отпуск използва САМО при изплащане на обезщетение на основание чл! Съпругът ми работи в дърводобивна фирма и го осигуряват на 4 часа. Калкулатор Осигурителен стаж за период Изчислява трудовия стаж за определен период.

Платен годишен отпуск - изчисляване

Здравейте г-жо Георгиева, Изчисленията на сумите за платен годишен отпуск се извършват на база брутно възнаграждение от предходен месец, в който имате най-малко 10 отработени дни. Пълен достъп в КиК Инфо. В общия случай, добавки с постоянен характер са онези, които се изплащат постоянно или периодично и са обвързани с отработеното време.

Така вече ми става напълно ясно защо сумата за получаване през месец октомври е равна на сумата за получаване на месец септември.

Генерира справка колко реално ще струва служителя на работодателя си. Пълен достъп в КиК Инфо. През месец септември основната работна заплата на лице по трудов договор е лв, но постигнатото съгласие трябва да е изразено писмено.

 • Христивилин 07.06.2019 в 21:02

  Здравейте, работя в голяма фирма и офисът ни е разположен на няколко етажа.

 • Войка 14.06.2019 в 18:51

  Това така ли е. Изчислява общия разход на възложителя и общата сума на всички осигуровки и данъци.

 • Зарка 16.06.2019 в 00:50

  Пресмята възнаграждението Бруто - Нето и Нето - Бруто.