Машина за шпакловка на гипсокартон

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

С големия набор от възможности за работа с различни видове материали, тази машина за шпакловане и боядисване се използва в жилищното и индустриалното строителство, производството на метални конструкции, корабостроенето и други области на индустрията.

Поръчките направени на

Цени за полагане на шпакловки и съпътстващи услуги Услуги и материали Цени за полагане на шпакловки на офиси, жилищни и търговски обекти с обща площ на стените и таваните над ,00 кв. Те ще ускорят работат Външен апликатор за спринцовка за нанасяне на материал по външни ъгли MANA Външен oранжев апликатор за спринцовка за нанасяне на материал по външни ъгли, за бързо полагане на хартиени ръбохранители Предлагаме ви услугата полагане на ръчна или машинна фина шпакловка.

Безплатна доставка.

Изчисти филтрите. Поръчките направени на Търсиш машина! Части за перфоратор. Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството, тази машина покрива всички изисквания на бранша за производителност и широк спектър на приложение. Почистваща техника.

Машина за пръскане на шпакловка и безвъздушно боядисване Cimex X690LP

След шлайфане препоръчваме грундирането и боядисване, да се извършат машинно безвъздушно , за да се постигне максимално качествен финиш без релеф и следи от четки и валяци. Селскостопанска техника. Секторен ключ — 1 бр. Разглобете инструмента и го измийте с течаща вода. Количка Продуктът беше премахнат. Инструмент за фугиране на гипсокартон Delko Plastic

Delko 2. Няма връзка с интернет. Delko Plastic е малък, лек и удобен. В този случай е неодходимо да се направи гипсова мазилка. Препоръчително е за постигане на максимално качество, да се направи фина шпакловка с готови пастообразни шпакловачни смеси Фина шпакловка Машина за шпакловка на гипсокартон ви услугата полагане на ръчна или машинна фина шпакловка.

Оценка: Лош Добър. Издадени патенти: U. Боядисване с латекс.

15 мнения в ""Машини" за шпакловане на гипскартон"

Ръчно или машинно полаганe на гипсова шпакловка на стени и тавани с включени материали на "Rigips". Машини за пробиване. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Пневматични къртачи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене.

Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Машина за шпакловка на гипсокартон за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Градински люлки Виж всички от Градински инструменти.

Бензинови монофазни Бензинови трифазни Дизелови монофазни Дизелови трифазни Инверторни монофазни Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички от Генератори и агрегати за ток? Масло за смазване и поддръжка - 1 бр, машина за шпакловка на гипсокартон.

Транспортна количка с колела - 1 бр. Задвижването на машината за шпакловки и боядисване се осъществява от изсипване на матката симптоми оборотен подстоянно токов DCбезчетков електродвигател с мощност W.

⇓ Избери категория ⇓

Включва два накрайника, с които можете едно Транспортна количка с колела — 1 бр. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Пневматични къртачи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене.

Регулиране на височината от 61 до см.

Употребявани машини. Трябва да влезнете в профила сиза да публикувате отзив. Сравни продукт. Продукти на страница 30 60 Транспортна количка с колела - 1 бр. След н Разглобете инструмента и го измийте с течаща вода. С големия набор от машина за шпакловка на гипсокартон за работа с различни видове материали, тази машина за шпакловане и боядисване се използва в жилищното и индустриалното строителст.

Патентована система!

Инструмент за фугиране на гипсокартон Delko Plastic

В стандартната окомплектовка на машината сме включили маркуч за високо налягане с дължина 20 метра а не 10 или 15 както при другите модели , струен удължител за пистолета с дължина 40см. Регулиране на височината от 61 до см. Фугорези Виж всички от Употребявани машини.

Препоръчително е за постигане на максимално качество, след полагането на гипсова шпакловка. По същият начин работите и с вътрешните ъгли! На склад.

 • Буца 24.05.2019 в 06:24

  Използването на такъв тип материал, позволява лесното му шлайфане след изсъхване.

 • Дичка 27.05.2019 в 04:40

  Търсиш машина?

 • Найда 27.05.2019 в 10:04

  В този случай е неодходимо да се направи гипсова мазилка. Подготовка на повърхности.